نحوه ست کردن لباس در فصل زمستان – 1
ثیپ زمستانه,لباس زمستانه,مدل لباس,لباس زمستانه مردانه,لباس زمستانه دخترانه,لباس زمستانه کودک,لباس زمستانه نوزاد,لباس زمستانه پسرانه,لباس زمستانه بچه,لباس زمستانه نوزادی,مد و زیبایی لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس دخترانه,مدل لباس مردانهاخیرا ماده مخدرماشروم در میان نسل جوان در حال مصرف می باشد که به نظر می رسد از میزان آسیب هایی که به دستگاه عصبی و سلول های خاکستری مغز می رساند آگاهی و اطلاع رسانی کافی صورت نگرفته است.
ماشاروم ماده ای مخدر از گروه مخدرهای صنعتی و واحد اندازه گیری آن برگ است. این ماده مخدر شبیه به کاغذ بوده، رنگ و بویی ندارد و عوارض استفاده ازآن بسیار قابل ملاحظه و خطرناک است. به طوری که قدرت توهم زائی آن می تواند تاچندین برابر سایر مخدرهای صنعتی باشد. حدودا ۳۰دقیقه پس از شروع مصرف، علائم توهم زای آن شروع شده و حدود ۴ تا ۶ ساعت این اثرات باقی می ماند.
نکته جالب توجه اینجاست که اثرات توهم زایی قارچ می تواند به صورت لذت بخش یا عذاب آور باشد که این حالات به خلق غالب فرد و عوامل محیطی و بیرونی بستگی دارد. هم چنین این ماده با تحریک اعصاب سمپاتیک موجب افزایش ضربان قلب وفشار خون گشته و گشادی مردمک های چشم را به همراه دارد. از دیگر اثرات آن می توان به سیخ شدن موهای بدن،افزایش دمای بدن و حالت گرگرفتگی و یا تشنج نیز اشاره کرد. چه خوب است دانستن علائم مصرف این ماده مخدر مد نظر خانواده های محترم قرار گیرد.
این ماده پس از ورود به بدن به سیلوسین جذب شده و مصرف آن بروز شادی و سرخوشی موقت را در مصرف کننده دارد؛ به طوری که با تقلید از عملکرد سروتونین درمغز، موجب تغییر در آگاهی مصرف کننده می گردد؛ به عنوان مثال مصرف کننده بدون اختیار می خندد و پس از اتمام اثر این ماده مخدر بر بدن، فعالیت های مغزی به همان شکل باقی مانده و فرد نمی تواند هماهنگی بین فعالیت های بدنی و مغزی خود ایجادکند.
مطالعات صورتگرفته بر روی افراد نشان می دهد که با مصرف دراز مدت ماشروم، می تواند منجر به تغییردر شخصیت فرد و هم چنین افزایش گرایش او به صراحت کلام و دوری از تعصب گردد. به نظر می رسد عزم جدی مسئولان به ویژه متولیان مبارزه با موادمخدر با کنترل عملکرد سودجویانی که هدفی به جز نابودی نسل جوان کشور ندارند احساس می گردد.
آشنایی با ماشروم ماده مخدر جدید
اعتیاد به ماده مخدر,علائم مصرف ماشروم,عوارض مصرف ماشروم,ماده مخدر,ماده مخدر ماشروم,ماشروم چیست,مخدرهای صنعتی,مواد مخدر,نشانه های اعتیاد به ماشروم,اعتیاد به مواد مخدر,اعتیاد به ماده مخدر گل,اعتیاد به مواد مخدر مقاله,اعتیاد به مواد مخدر pdf,اعتیاد به مواد مخدر چیست,اعتیاد به مواد مخدر در ایران,اعتیاد به مواد مخدر ppt,اعتیاد به مواد مخدر در جوانان,ماده مخدر گل,ماده مخدر کروکودیل,ماده مخدر شیشه,ماده مخدر ناس,ماده مخدر اسید,ماده مخدر نخ,ماده مخدر کراک,ماده مخدر گل چیست,ماده مخدر صنعتی شیشه,ماده ی مخدر ماشروم,مواد مخدرهای صنعتی,اعتیاد به مخدرهای صنعتی,انواع مخدرهای صنعتی,مواد مخدر گل,مواد مخدر شیشه,مواد مخدر اسید,مواد مخدر جدید,مواد مخدر ناس,مواد مخدر شیشه چیست,مواد مخدر شیشه,مواد مخدر کراک,مواد مخدر بونسایگرچه در تاریخ هند و ایران باستان، به ماست در ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح اشاره شده است اما اولین ماست احتمالا به طور تصادفی تهیه شد؛ یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیسه هایی از پوست بز میریختند. باکتری موجود در پوست بز، شیر را تخمیر میکرد و ماست به دست می آمد .
یک زیست شناس روسی که عقیده داشت «لاکتوباسیلوس» برای سلامت بدن بسیار مفید است، سعی کرد مصرف ماست را در سرتاسر اروپا رواج دهد. اولین کارخانه صنعتی تولید ماست در شهر بارسلونای اسپانیا افتتاح شد و مصرف ماست روز به روز افزایش یافت. امروزه علاوه بر اینکه انواع مختلفی از ماست در بازار موجود است، در تهیه برخی از غذاهای سنتی ایرانی مانند آش ماست و ته چین نیز از آن استفاده میشود.
ماست منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، ویتامینهای گروه B مانند ریبوفلاوین، اسیدپانتوتنیک و روی است. نکته ای که باید هنگام طبخ غذاهایی که در آنها از ماست استفاده میشود، به آن توجه داشت مدت زمان پخت غذا و افزودن ماست در آخرین مرحله طبخ است. البته گاهی در تهیه برخی از غذاها از همان ابتدا ماست را اضافه میکنند در این صورت اگر حرارت شدید و مدت زمان طبخ طولانی باشد، ارزش غذایی این ماده غذایی به خصوص ویتامین B۲ کاهش قابل ملاحظهای خواهد داشت؛ علاوه بر تخریب ویتامین ها لاکتوباسیل هایی که در ترکیب ماست وجود دارد و به عنوان پربیوتیک در عملکرد بهتر دستگاه گوارش موثر است در اثر حرارت زیاد از بین خواهد رفت.
مقدار رطوبت (آب موجود در غذا) و مدت زمان حرارت دیدن، رابطه مستقیمی با تخریب مواد مغذی دارند. برخی خانم ها غذا را روی حرارت کم اما به مدت طولانی (بهاصطلاح برای جا افتادن) میگذارند، ولی این کار برخلاف آنچه تصور میشود، درست نیست چون اگر غذایی برای مدت طولانی با حرارت ملایم طبخ شود، مواد مغذی آن بیشتر از بین خواهد رفت.
اما در تهیه غذاهایی مانند آش ماست که مقدار زیادی آب دارد، حرارت یکنواخت در میان محتویات آش پراکنده میشود و در نتیجه حرارت خشکی وجود نخواهد داشت که باعث تغییر شدیدی در بافت مواد غذایی شود. در واقع، حرارت خشک، به مقدار بیشتری باعث تخریب ارزش غذایی خوراکی ها میشود.
پس اگر تمایل دارید از ماست در تهیه غذا استفاده کنید و گوشت یا حبوبات هم جزو مواد اولیه غذایتان هستند، با توجه به اینکه به مدت زمان بیشتری برای طبخ نیاز دارند، بهتر است ابتدا آنها را بپزید و سپس ماست را در آخرین مرحله اضافه کنید تا ارزش غذایی آن حفظ شود. اگر هم از افرادی هستید که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارید، از ماست ترش در تهیه آش استفاده کنید.
زمان مناسب افزودن ماست به آش و غذا
آش ماست,روش های پخت غذا با ماست,زمان افزودن ماست به آش,آش ماست شیرازی,آش ماست تبریزی,آش ماست سبزواری,آش ماست سبزوار,آش ماست و اسفناج,آش ماست اصفهان,آش ماست کرمانشاه,آش ماستیمنبع: www.tak-roj.ir
نو کردن صندلی کهنه با سنگ های رنگی
آموزش ایده های جالب,آموزش ایده های خلاقیت,تزئین طندلی با سنگ,مدل صندلی,ایده های نو,آموزش ایده های خلاقانه,ایده های خلاقانه هنری,خلاقیت های جالب,مدل صندلی اپن,مدل صندلی چوبی,مدل صندلی غذاخوری,مدل صندلی راک,مدل صندلی اداری,مدل صندلی آشپزخانه,مدل صندلی کودک,نوآوری های جدید,نوآوری های آموزشی,ایده های نوروزی,ایده های نو در دکوراسیون,ایده های نو در کشاورزیبا این گره های خوش طعم عیدتان را شیرین تر کنید.
تاتلی در زبان ترکی به معنی طعم دار و خوشمزه و دویونلر به معنی گره میشود پس تاتلی دویونلر می شود گره های خوشمزه .
مواد لازم :
طرز تهیه :
ماست ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .
تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .سپس آرد اضافه کنید تا مقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر شیرینی را استراحت بدهید.روی سطح کار آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم.سپس نوارهایی به باریکی یک سانت و طول ۱۰ سانت می بریم.
به شکل زیر گره می زنیم.بعد در روغن داغ سرخش کنید.بعد داخل شربت ولرم بنیدازید تا شیره داخل آن برود . زیاد زمان نمی برد. با کمی چشیدن هم می توانید به مقدار شیرینی و جذب آن پی ببرید.بعد از شربت درآورده و داخل آبکش قرار بدهید تا شربت اضافی آن گرفته شود.
منبع : baharsite.com
روش تهیه تاتلو دویونلر
تاتلو دویونلر,روش تهیه تاتلو دویونلر,طرز تهیه تاتلو دویونلر,طرز تهیه شیرینی گره ای,شیرینی تاتلو دویونلر,روش پخت شیرینی کره ای,طرز تهیه شیرینی کره ای